Garage Deputter: uw Peugeot-garage in Erps-Kwerps

35 jaar Peugeot
Rijdt u met een Peugeot? Of overweegt u er een te kopen? Ga dan eens langs bij Garage Deputter in Erps-Kwerps. Al meer dan 35 jaar verkopen en herstellen wij Peugeots. U mag ons dus vragen wat u wilt. Als het over Peugeot gaat, dan kennen we het antwoord!

Razendsnelle herstellingen
Hapert er iets aan uw wagen? Breng hem dan gauw even binnen. Garage Deputter is een erkende Peugeot-hersteller. En net omdat we alléén met Peugeot werken, herkent ons geoefend oog het probleem snel. Een kras in de lak, een verdacht knipperlichtje op het dashboard of een auto die niet meer start? We verhelpen het met plezier.

Nieuwe wagen of tweedehands?
Wilt u een nieuwe wagen kopen of hebt u liever een tweedehands Peugeot? U vindt ze allebei bij Garage Deputter. U krijgt sowieso een uitgebreide uiteenzetting over de voor- en de nadelen van de wagen, én een antwoord op al uw vragen.

Alle Peugeot-wisselstukken
Ook doe-het-zelvers komen aan hun trekken bij Garage Deputter. Want hier vindt u alle wisselstukken om zelf uw Peugeot op te lappen. Hebben we het juiste onderdeel niet onmiddellijk liggen? Dan bestellen we het voor u.

 

Zoekt u een Peugeot-garage in de buurt van Erps-Kwerps? Op naar Garage Deputter!